Haluan tehdä kauppaa reilusti.
Tässä muutamia juttuja
joiden mukaan toimin.

Toimitusehdot

Osto Huutonetin nettikaupan kautta;
www.huuto.net/kauppa/anninan_nettiantikvariaatti

Saat ostosi jälkeen Huutonetin kautta automaattisesti maksutiedot ilmoittamaasi sähköpostiin. Jos ostat useamman kohteen, yksi maksu riittää sen jälkeen kun kaikki ostot ovat selvillä.

Tuotteen postitus

Postimaksu Postin pakettina on maksimissaan 5,90 €, edullinen pakettipostitus tarvitsee asiakkaan GSM-numeron. Toimituskulu on Suomeen, muihin maihin postitus Postin hinnaston mukaisesti. Kirjepostituksessa käytän Postin Helposti -kuoria ja postitushinta on Postin hinnaston mukainen. Postimaksu on ilmoitettu tuotteen tuotetietoihin.

Pakettipostitukseen tarvitsen asiakkaan GSM-numeron, jos sitä ei ole ilmoitettu Huutonettiin, ilmoitathan sen minulle. Edullinen pakettipostitus tarvitsee asiakkaan matkapuhelinnumeron.

Ilmoitan postituksen jälkeen pakettipostituksissa lähetystunnuksen. Kirjepostin postituksen ilmoitan Huutonettiin palautteen mukana, huomaathan seurata Huutonettiä.

Postitus kun maksu on saapunut tililleni. Omakuvauksessa ja automaattiviestissä on näkyvissä jos olen lomalla ja postituksessa viivettä. Muutoin postitan joka arkipäivä.

Nouto onnistuu arkipäivisin sovittuna aikana, noudoissa maksutapana käteinen.

Pidän tuotteita varattuna 14 vuorokautta, maksuajaksi voidaan sopia tarvittaessa myös yli 14 vuorokautta.

Pakkaan hyvin

Pakettipostituksessa pakkaan tavaran ensin muovipussiin ja tavarat pehmusteiden kanssa pahvilaatikkoon. Kirjepostituksessa pakkaan tavaran muovipussiin ja pehmusteeksi sanomalaehteä. Elokuviin pakkaan kuplamuovia kotelon sisälle, poikkeuksena elokuvat jotka mu- oveissaan vielä. Käytän pakkaukseen mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja.

Tuotereklamaatiot

Kuntoarviot pyrin tekemään mahdollisimman tarkasti sanallisesti, käytetyssä tavarassa kunto on kuitenkin aina katsojan silmissä. Mikäli ostajana haluat hyödyntää verkkokaupan 14 päivän palautusoikeutta, on asiakkaan kustannettava tuotteen palautuskustannus. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta tai on ilmoittanut virheelliset osoitetiedot, hän on velvollinen korvaamaan tuotteen palauttamisesta aiheutuvat kustannukset. Lähetyksen palauttamiskustannus on sama kuin lähetyksen alkuperäinen postikulu.

Mikäli kohdalle tulee tuotereklamaatio tai haluat palauttaa tavaran, otathan yhteyttä; annina@nettiantikvariaatti.fi