Haluan auttaa löytämään 
kirjoille uudet lukijat.

Haaveista totta

Olen perustanut Annina NettiAntikvariaatin 2019 alussa, ja pyöritän yritystä yksin.

Olen hurahtanut pikkutyttönä lukemiseen, ja oman Antikvariaatin omistaminen on ollut haaveena sieltä asti. Työkokemusta itselläni on työnjohtamisesta, työ jota olen rakastanut paljon. Nyt tuli aika yhdistää työn ja harrastuksen intohimot, ja tästä syntyi Anninan NettiAntikvariaatti. 

Anninan NettiAntikvariaatti on Antikvariaatti joka myy kirjoja netissä. Haluan kertoa myytävistä kirjoista mahdollisimman tarkan tuotekuvauksen tarkkojen kuvien kera. 

Nuoruuden lukuinnostuksesta tuli ammatti

Lukuinnostus on itselläni iskenyt 80-90 luvulla, ja haluan pitää tarjolla juuri näitä nuoruuteni kirjoja. Itse ahmin tällöin Neiti Etsiviä, Nummelan Ponitallia, Viisikkoa ja Blytonin muita seikkailukirjoja. Mieleeni on erityisesti jäänyt Eino Tepposen upea kansikuvitus Nummelan Ponitallikirjoihin. Ja hyvin nuorena löysin myös Agatha Christien. Sarjakuvista ehdoton suosikkini on Karvinen. 
Myyntiin otan kuitenkin kattavasti eri kirjallisuutta ja sarjakuvia.

Omalla työlläni haluan auttaa löytämään kirjoille uudet lukijat uusien lukijoiden luona. Paras palaute asiakkailtani on se kun he ovat löytäneet pitkään etsimänsä kirjan. Suuri osa kauttani menevistä kirjoista lähtevät paketteina Salon ulkopuolelle eri suuntaan Suomea. Pakkaan lähetykset hyvin ja käytän mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja.

Elämässä on tärkeää muistaa kiireiden keskellä rentoutua ja nollata aivoja. Se onnistuu mainiosti kirjojen ja elokuvien parissa. Itse tykkään tällähetkellä lukea elämänkertoja. Ja myönnän olevani Reality sarjojen fani… Sohvaperunat istuttaa minut perjantaina sohvalle television ääreen. Parasta lukeminen on jossain lämpimässä aurinkovarjon alla, olen matkustanut mm. Keniassa, Väli-Amerikassa, Karibialla ja Thaimaassa. Harrastuksiini kuuluu myös konserteissa käynti.

 

Tervetuloa ostoksille Anninan NettiAntikvariaattiin